Brother cd4570 guide

Disponible uniquement sur Etudier
  • Pages : 8 (1996 mots )
  • Téléchargement(s) : 0
  • Publié le : 29 mars 2011
Lire le document complet
Aperçu du document
HL-4570CDW(T)

Professionele kleurenlaserprinter met duplexfunctie en draadloze netwerkaansluiting
De HL-4570CDW is uitstekend geschikt voor kantoren en werkgroepen waar een professionele kleurenlaserprinter onmisbaar is. Deze printer combineert betrouwbaarheid met snelheid, uitstekende printresultaten en lage gebruikskosten. De HL-4570CDWT is uitgevoerd met een extra papierlade voor 500 vel.- Bespaar tijd en print razendsnel met 28 pagina’s

per minuut in kleur en zwart-wit.
- Bespaar kosten met de automatische dubbelzijdige

printfunctie (duplex).
- Keuze uit drie verschillende soorten tonercartridges:

Standaard, hoge capaciteit en superhoge capaciteit, waarmee uw printkosten uitzonderlijk laag zijn.
- Milieuvriendelijk met een laag stroomverbruik en de

ENERGY STARen ‘Der Blaue Engel’ certificering.
- De HL-4570CDWT beschikt tevens over een extra

papierlade van 500 vel, ideaal voor grote printopdrachten.

HL-4570CDW

HL-4570CDWT

De HL-4570CDW beschikt over een draadloze netwerkaansluiting en is daardoor uitermate geschikt voor kantoren en werkgroepen.

De HL-4570CDWT is uitgevoerd met een extra papierlade van 500 vel, ideaal als u gebruikmaaktvan verschillende soorten papier of voor grote printopdrachten.

De innovatieve Brother HL-4570CDW is eenvoudig in gebruik, tijd en kostenbesparend en maakt uw kantoorwerkzaamheden een stuk eenvoudiger.
U kunt kiezen voor standaard, hoge of superhoge capaciteit tonercartridges, zodat dit aansluit op het aantal afdrukken dat u maakt

Kosten besparen
Deel functionaliteiten. Sluit deHL-4570CDW aan op uw bestaande netwerk en deel de functionaliteiten met meerdere gebruikers voor een efficiënte documentenstroom. U kunt daarbij kiezen tussen de bekabelde of de draadloze netwerkaansluiting. Bijzonder laag stroomverbruik. De HL-4570CDW is ENERGY STAR gecertificeerd en heeft binnen zijn categorie het laagste stroomverbruik (TEC = Typical Electrical Consumption) van 2,00 kWu dat voor uresulteert in lagere energiekosten. Toegang en gebruiksbeheer. Met het secure function lock kunt u de toegang tot diverse printerfuncties, zoals het maken van kleurafdrukken, beperken. Per individuele gebruiker bepaalt u hoeveel er maandelijks geprint mag worden. Zodoende beheerst u efficiënt de printkosten. Verminder papier en tonerverbruik. Verklein 2, 4, 9, 16 of 25 pagina’s tot één A4 pagina met deN-up functie. Systeembeheer. Twee gebruiksvriendelijke systemen staan u ter beschikking om uw netwerkprinters te beheren: Web Based Management en BRAdmin. Met het Web Based Management verandert u m.b.v. uw webbrowser de instellingen op uw printer. BRAdmin is vooral geschikt voor het beheer van een groter machinepark zonder dat u uw werkplek hoeft te verlaten.

Handige beveiligingsfunctiesVeilig printen. Print vertrouwelijke documenten veilig en met een gerust gevoel, via de betrouwbare en gebruiksvriendelijke Brother’s Secure Print functie. Wanneer u klaar bent om het document te printen, toetst u op de PC uw PIN code in en klikt op de afdrukknop. Het document zal pas geprint worden nadat u deze PIN code handmatig op uw printer heeft ingetoetst. SSL encryptie. Ook al duurt hetverzenden van een printopdracht enkele seconden, toch kan deze onderschept worden. SSL encryptie voorkomt dit door alle gegevens, die over het netwerk naar de printer verstuurd worden, te coderen.

Tijd besparen
Snel en eenvoudig. Printen op dik papier of enveloppen is geen probleem dankzij het rechte doorvoerpad van de HL-4570CDW. Open de achterklep van de printer, voor een rechte uitvoer, en voerspeciale papiersoorten of afwijkende papierformaten in via de multifunctionele papierlade voor 50 vel. Bespaar tijd met direct printen. Print direct vanaf een USB Flash-geheugenstick zonder tussenkomst van uw computer. Ideaal voor spoedopdrachten. Professionele afwerking. Maak zelf professionele A5 boekjes in kleur, door te kiezen voor de folder printfunctie in de printerdriver.

HL-4570CDWT met...