Dissertation

Disponible uniquement sur Etudier
  • Pages : 2 (366 mots )
  • Téléchargement(s) : 0
  • Publié le : 18 novembre 2010
Lire le document complet
Aperçu du document
1. BitDefender Free Antivirus Edition - Ediţia gratuită a BitDefender verifică la cerere computerul, pe baza aceluiaşi mecanism utilizat în versiunea profesională. Aşadar, protecţia este totală şiprogramul fără bani este la fel de bun ca şi cel contra cost.
2. ClamWin Free Antivirus - Acest program are un sistem de detecţie performant, care se actualizează automat. Găseşte orice ameninţare, dela spyware (n.r. - program “spion”) la viruşi. Este programul ideal pentru începători.
3. Blink Personal - Programul este o suită multifuncţională, care conţine un firewall (n.r. - zid de protecţie),alături de Identity Protection şi protecţie în faţa atacurilor maliţioase. Ca defect, Blik nu detectează prea bine spyware-ul.
4. Microsoft Security Essentials - Cu o interfaţă extrem de simplă, darîn acelaşi timp modernă, Microsoft Security Essentials se mândreşte cu o rată de detecţie foarte bună.
5. Avira AntiVir Personal Edition - Oferă protecţie împotriva “viermilor” şi a Troienilor (n.r.- o formă de virus), antiphishing (n.r. - un virus care fură date din calculator) şi antirootkit (n.r. - virus care îţi distruge hardul calculatorului).
6. Avast! Home Edition - Protejează împotrivaameninţărilor venite prin mesaje instantanee şi prin alte activităţi pe web. Are numeroase caracteristici de securitate care îl transformă într- un pachet complet, punând la dispoziţie un serviciu desuport tehnic prin telefon, în cazul în care ai probleme cu softul.
7. AVG Anti-Virus Free Edition - Cu peste 70 de milioane de download-uri, AVG este unul dintre cele mai populare programeantivirus. Îţi protejează computerul în timp real împotriva diverselor tipuri de malware (n.r. - virus) şi nu ocupă mult spaţiu pe hard.
8. Comodo AntiVirus - Comodo beneficiază de update automat, astfelîncât eşti protejat non-stop. Îţi verifică e-mailul şi trimite în carantină orice fişier compromis.
9. PC Tools Antivirus Free Edition - Cu protecţie încorporată împotriva “viermilor” şi Troienilor,...