Dieta 90 zile

Pages: 3 (551 mots) Publié le: 20 mars 2011
Cum functioneaza
Regimul se lauda cu faptul ca la sfarsitul celor 90 de zile vei slabi cu 15-20 de kilograme, iti vei regla presiunea arteriala si metabolismul. Daca vrei sa slabesti maiputin, poti sa o intrerupi mai devreme, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Aceasta "schimbare a metabolismului" presupune ca dupa ce ai treminat dieta nu te vei ingrasa la loc.
Caalte regimuri disociate, aceasta dieta pune accentul pe faptul ca stomacul trebuie sa primeasca doar cate un tip de aliment odata pentru ca digestia sa functioneze perfect.

Ce poti sa mananciDieta are patru zile distincte: prima de proteine, a doua de legume, a treia de carbohidrati si a patra de fructe. Ordinea zilelor trebuie pastrata si repetata pe parcursul a 90 de zile. Odatape luna este recomandabil sa tii o zi numai cu apa (in care poti sa bei cat ceai si cafea doresti, insa fara zahar), care sa urmeze dupa ziua de fructe si sa se continue cu ziua de proteine. Ingeneral, pe timpul dietei, este indicat sa bei multa apa pentru ca faciliteaza digestia.

Micul dejun este acelasi in fiecare zi: fructe sau suc de fructe fara zahar. Poti sa mananci de altfel fructe petot parcursul zilei, dar nu cu o ora inainte de cina. Desi nu este un lucru obisnuit sa consumi fructe la micul dejun, acestea iti vor oferi energie pe tot parcursul zilei si iti vor regla digestia.Ziua unu de proteine:

Pranz: carne fiarta sau fripta, peste, oua, branza, iaurt sau barza cottage (maxim 200 de grame) cu orice cantitate de salata proaspata. Ai voie sa mananci si o felie de painesi o supa fara taitei (200 ml) dupa masa. Laptele si branza se pot consuma numai in aceasta zi.

Cina: La fel ca pranzul, dar fara supa si in cantitate mai mica. Ai grija sa mananci ce ai mancat sila pranz (de exemplu daca ai ales la pranz dintre proteine branza, vei manca tot branza si la cina).

Ziua a doua de legume:

Pranz: Orice fel de legume, verdeturi, fierte sau pe gratar...
Lire le document complet

Veuillez vous inscrire pour avoir accès au document.

Vous pouvez également trouver ces documents utiles

  • Dieta
  • Les incoterms 90
  • Réforme de la loi 12-90
  • Monde en 90
  • Adam smith ( 23-90)
  • Loi 25 90
  • Vieux dessins-animés 90's
  • 90 Min 19 RSE

Devenez membre d'Etudier

Inscrivez-vous
c'est gratuit !