Dieta 90 zile

551 mots 3 pages
Cum functioneaza Regimul se lauda cu faptul ca la sfarsitul celor 90 de zile vei slabi cu 15-20 de kilograme, iti vei regla presiunea arteriala si metabolismul. Daca vrei sa slabesti mai putin, poti sa o intrerupi mai devreme, dar schimbarea metabolismului nu va mai avea loc. Aceasta "schimbare a metabolismului" presupune ca dupa ce ai treminat dieta nu te vei ingrasa la loc. Ca alte regimuri disociate, aceasta dieta pune accentul pe faptul ca stomacul trebuie sa primeasca doar cate un tip de aliment odata pentru ca digestia sa functioneze perfect.

Ce poti sa mananci Dieta are patru zile distincte: prima de proteine, a doua de legume, a treia de carbohidrati si a patra de fructe. Ordinea zilelor trebuie pastrata si repetata pe parcursul a 90 de zile. Odata pe luna este recomandabil sa tii o zi numai cu apa (in care poti sa bei cat ceai si cafea doresti, insa fara zahar), care sa urmeze dupa ziua de fructe si sa se continue cu ziua de proteine. In general, pe timpul dietei, este indicat sa bei multa apa pentru ca faciliteaza digestia.

Micul dejun este acelasi in fiecare zi: fructe sau suc de fructe fara zahar. Poti sa mananci de altfel fructe pe tot parcursul zilei, dar nu cu o ora inainte de cina. Desi nu este un lucru obisnuit sa consumi fructe la micul dejun, acestea iti vor oferi energie pe tot parcursul zilei si iti vor regla digestia.

Ziua unu de proteine:

Pranz: carne fiarta sau fripta, peste, oua, branza, iaurt sau barza cottage (maxim 200 de grame) cu orice cantitate de salata proaspata. Ai voie sa mananci si o felie de paine si o supa fara taitei (200 ml) dupa masa. Laptele si branza se pot consuma numai in aceasta zi.

Cina: La fel ca pranzul, dar fara supa si in cantitate mai mica. Ai grija sa mananci ce ai mancat si la pranz (de exemplu daca ai ales la pranz dintre proteine branza, vei manca tot branza si la cina).

Ziua a doua de legume:

Pranz: Orice fel de legume, verdeturi, fierte sau pe gratar (fasole,

en relation

  • India
    5811 mots | 24 pages