Travail néerlandais

Pages: 3 (734 mots) Publié le: 27 avril 2010
Epreuve intégrée

In het kader van mijn vak van Nederlands, ga ik u het derde deel van werk presenteren. Dit derde deel betreft onze professionele toekomst.

Toen ik jong was, werd ik altijd doorde mechanica aangetrokken. Dan wilde ik studies van ingenieur in mechanica maken. Aangezien ik van de motor en de mechanica houd, heb ik altijd mijn motoren zelf hersteld. Motorcross is een hobbywaarin met de mechanica doe.
Ik houd zo van de mechanica dat ik op 12 jarig leeftijd ben begonnen me goede werktuigen van het merk FACOM te kopen. De beste werktuigen van de markt, levenslang garantie!!Maar de toekomst is niet meer het mechanica maar wel de elektronica. Alles wordt elektrisch of elektronisch. Weet u dat nieuwe auto’s nu worden hersteld met computers ? (savez-vous que lesnouvelles voitures sont réparée avec des ordinateurs)
Als u een probleem met uw auto hebt, verbindt elke électro-mécanicien uw auto met een computer om te kijken wat er kapot is en vervolgens herstelt hijdit vanaf de computer. Ik vind dat deze technologie geen charme heeft. Het basismechanisme is zo veel mooier…

Maar sinds drie jaar heb ik een nieuwe ambitie. En ik wil slagen. Omdat ik dit beroepfantastisch vind. Het is architect. Drie jaar geleden hebben we het huis vergroot. Natuurlijk is een architect de plannen komen tekenen. Zijn plannen waren met potloden getekent. En ik heb datfascinerend gevonden. En nu hebben we het huis vergroot om een grotere keuken te hebben. Dit keer waren de plannen doen aan de computer. En het was ook fascinerend! En ik zeg me dat als een dag ik architectword, ik trots zal zijn. Trots om me te zeggen dat wat ik zal dienen tot de huisvesting van een familie produceer die me vertrouwen voor de oprichting van de plannen van hun huis doet. Et je me dis quesi un jour je deviens architect, je serai fière. Fière de me dire que ce que je produis servira au logement d'une famille qui me fait confiance pour la création des plans de leur maison. Het is een...
Lire le document complet

Veuillez vous inscrire pour avoir accès au document.

Vous pouvez également trouver ces documents utiles

  • Néerlandais
  • Neerlandais
  • Texte néérlandais avec résumé en français et en néérlandais
  • Tp de néerlandais
  • Traduction néerlandais
  • Néerlandais vocabulaire
  • Synthèse néerlandais
  • grammaire neerlandais

Devenez membre d'Etudier

Inscrivez-vous
c'est gratuit !