Ja zeetie

Disponible uniquement sur Etudier
  • Pages : 2 (349 mots )
  • Téléchargement(s) : 0
  • Publié le : 7 décembre 2010
Lire le document complet
Aperçu du document
Gorinchem, 9 december 2009

Geachte ouder(s), verzorger(s),

De voorbereidingen voor de musical zijn al in volle gang. Vijfendertig enthousiaste kinderen zijn al vanaf de herfstvakantie druk aanhet repeteren op hun teksten, hun dansen en hun muziek. Ook wordt er druk getimmerd, geschilderd en gezaagd voor het decor. Donderdagavond 17 december a.s. is het dan eindelijk zover: de spetterendeuitvoering van de kerstmusical:

Bende, in een ander licht

Het is vrijdag voor de vakantie. Alle leerlingen hebben net hun rapport gekregen en zijn vrij. Ze willen geen moment langer in hetschoolgebouw blijven. Elize, Maria en haar meiden, Martha, Suzy, Ruth, Moos, Bram en Dave hebben allemaal straf gekregen: ze moeten alle deuren van de toiletten schoonmaken. Van Uffelen, de conciërge, zegtdat ze pas weg mogen als alles spik en span is. In het begin wil dat klusje niet vlotten. Het is dan ook een nogal bonte verzameling: de nerd, de macho, de lieveling, de grote bek, de kakkers en hetgrijze muisje. Iedereen heeft een mening over iedereen en niemand wil iets met de ander te maken hebben. Om ooit uit de situatie weg te komen, zullen ze toch een beetje nader tot elkaar moeten komen.Wonder boven wonder gebeurt dat. Naarmate de tijd verstrijkt, komen ze erachter dat ze allemaal onder vooroordelen gebukt gaan. Ze zijn allemaal inderdaad heel verschillend, maar dat is juist wat hetleven zo leuk maakt. Er worden oude vriendschappen hernieuwd en nieuwe vriendschappen gesmeed. Vanaf nu zien ze elkaar in een ander licht.
Het thema van deze musical is: (de kracht van) vriendschap.Een musical over groepsvorming, vooroordelen, opkomen voor jezelf, de kracht van samenwerken en elkaar in een ander licht gaan zien.

U bent van harte welkom! De zaal gaat open om 19.30 uur en deavondvoorstelling begint om 20.00 uur. Na de voorstelling kunt u nog gezellig nagenieten met een hapje en een drankje. De entree is €3,- en €2,- voor kinderen tot 12 jaar. Kaarten zijn vanaf vrijdag 11...