Vorstelling over johnny depp

Pages: 3 (560 mots) Publié le: 30 janvier 2011
Nederlands.
Opdracht.

Onze voorstelling is op Johnny Depp. Zijn volledige naam is John Christopher Depp, zoals zijn vader die een ingenieur was. Johnny Depp is in 1963 in Owensboro, Kentucky, VS,geboren. Zijn moeder, Betty Sue, was een serveerster. Hij heeft een halve zus, Hannah Augustin, een broer, Danny en twee andere zusters, Debbie en Christie die zijn manager is.

Wanneer hij wasdertien jaar oud, hij deed met zijn groep “The Kids” het eerst deel van het concert van Iggy Pop die een Amerikaanse zanger, componist en acteur was.
Twee jaren later verliet hij de school om met zijngroep naar Los Angeles te gaan. Maar ze hebben geen succes gehad. Daar, Johnny Depp is met Lori Allison getrouwd, een grimeur die heeft hem Nicolas Cage gepresenteerd. Met het help Van Nicolas CageHeeft Johnny Depp zijn eerst rol in de film van afschuw “A Nightmare on Elm Street” gehad.

Daarna heeft hij de Loft studio van L.A. bereikend om komedie cursussen te volgen. Dan heeft kleine rollengehad en dan, de hoofdrol in de serie “21 Jump Street” in 1987. Maar na vijf seizoenen wilde hij een verandering image geven en hij heeft de serie gestopt om in filmen te spelen.

Hij heeft zijncarrière met “Cry Baby” begonnen. In 1990 heeft hij in “Edward Scissorhands” van Tim Burton gespeeld. Nu zijn ze vrienden en Johnny Depp is de lieveling acteur van Tim Burton. Ze hebben samen veel filmengemaakt: Charlie & the Chocolate Factory”, “Corpse Bride”, “Sweeney Todd” en onlangs “Alice in Wonderland”.
Johnny Depp heeft veel filmen met anderen directeuren en gevarieerd rollen gemaakt. Dat iswaarom hij heeft een Cesar van eer gekregen. Maar hij heeft ook veel andere prijzen zoals MTV movie award, Empire Award, Teen Choice Award, Rembrant Award, enzovoort gekregen.
Omdat hij wilde zijnafstand van Hollywood houden en omdat hij was heel gehecht aan Frankrijk heeft hij in de serie “Chocolat” die werd in Bourgogne gemaakt gespeeld. Hij heeft ook in “Pirates of the Caribbean” gespeeld....
Lire le document complet

Veuillez vous inscrire pour avoir accès au document.

Vous pouvez également trouver ces documents utiles

  • Johnny depp
  • Johnny depp
  • Johnny depp
  • Johnny depp
  • Bibliographie de Johnny Depp
  • Johnny
  • Johnny
  • Johnny jallyday

Devenez membre d'Etudier

Inscrivez-vous
c'est gratuit !