Plan van aanpak

Pages: 3 (529 mots) Publié le: 12 avril 2011
1) Structuur

In het afgelopen 1,5 jaar heb ik gezien bij LPR dat een goede structuur een hoop tijd en moeite bespaart.
Het goed gebruiken van Outlook zal daarbij een groot rol spelen.Door een vaste structuur aan te houden van de taken zal er beter en efficiënter gewerkt worden. Hier moet worden gedacht aan werken volgens een vast schema voor een aantal punten, zoals het verwerkenvan de prijzen, controle van kwaliteiten op de werf en bij de zagerijen, voorraadbeheer, zagerijen nabellen, contracten opstellen, ink/verk aansluitingen, feedbacklist verwerken.

2) ControlenLPR is bekend om zijn het leveren van een hoog kwaliteit van zijn producten
En dit tegen een scherpe prijs.
Om dit te waarborg moet er een scherp controle over de leveringenzijn.
Dit houdt in dat de dikte, breedte, lengte, gekochte kwaliteiten moeten kloppen. Maar ook de verzorging moet in orde zijn, een goede verzorging wijst naar een goed georganiseerde zagerij.Om de kwaliteit goed op peil te houden zal er zowel bij de zagerijen als bij LPR controles moeten worden uitgevoerd.
Elke donderdag worden de binnengekomen partijen gecontroleerd op dewerf, zelf zal ik daarbij samen met Henk de controles uitvoeren. Daardoor zal ik goed de kwaliteit van EW en EO zien en daardoor ook het verloop van de kwaliteiten van de zagerij. Deze resultatenmoeten dan rechtstreeks naar TH gecommuniceerd worden, maar ook naar PE zodat het na de droging beter op deze punten gelet kan worden.

Op dit moment wordt er bij 4 zagerijen ingekocht in EW teweten DEN, AG, SPM en COT. DEN wordt elk week naar LPR gehaald daarom kunnen de uitgebreider controle in Schijndel worden gedaan.
De partijen van AG zullen steeds vaker bij ARbois worden gedroogdin de toekomst daarom zal er maandelijks controle ter plekke worden uitgevoerd. SPM en COT leveren ongeveer 2 a 3 wagens per maand aan LPR daarom zal daarvoor maandelijks ter plekke een controle...
Lire le document complet

Veuillez vous inscrire pour avoir accès au document.

Vous pouvez également trouver ces documents utiles

  • Van joli van
  • Van gogh
  • Van gogh
  • Van eyck
  • Van gogh
  • Van gogh
  • Ville de vannes
  • Laba van

Devenez membre d'Etudier

Inscrivez-vous
c'est gratuit !