Le Mariage de Figaro

par

Accès complet et GRATUIT à cette fiche de lecture pour nos membres.

Beaumarchais

1. At the end of the novel, what age is Scout?

a. 11

b. 7

c. 8

d. 13

2. How does the jury vote in the trial of Tom Robinson?

a. Mistrial

b. Innocent

c. Hung Jury

d. Guilty

3. Who loses a house to a fire in Maycomb?

a. Miss Maudie

b. Aunt Alexandra

c. Atticus

d. Mr. Underwood

4. Who decides that Bob Ewell died by accident?

a. Scout

b. Heck Tate

c. Atticus

d. Boo Radley

5. What is "Boo" Radley's real first name?

a. Robert

b. John

c. Richard

d. Arthur

6. Who edits the newspaper?

a. Atticus

b. Mr. Raymond

c. Mr. Underwood

d. Heck Tate

7. What is the first present found in the knothole?

a. Flashlight

b. Chewing gum

c. Picture

d. Locket

8. What is Mr. Raymond really drinking?

a. Coca-Cola

b. Water

c. Lemonade

d. Beer

9. Who was the person who originally founded Finch's Landing?

a. Uncle Jack

b. Atticus

c. Aunt Alexandra

d. Simon Finch

10. What is the reason behind Atticus' admiration of Mrs. Dubose?

a. Her beauty

b. Her confederate heritage

c. Her courage

d. Her commitment to equality between the races.

11. Where did Scout's teacher learn her techniques?

a. A magazine

b. College

c. Experience

d. Other teachers

12. Who is the US President during the story's time period?

a. Franklin D. Roosevelt

b. John F. Kennedy

c. Theodore Roosevelt

d. Harry S. Truman

13. During the school year, where is Dill living?

a. Meridian, Mississippi

b. Boston, Massachusetts

c. Stuttgart, Arkansas

d. Seattle, Washington

14. Who tells the children that killing a mockingbird is a sin?

a. Miss Maudie

b. Aunt Alexandra

c. Atticus

d. Nathan Radley

15. Who beat Mayella Ewell and bruised her face?

a. Boo Radley

b. Tom Robinson

c. Heck Tate

d. Bob Ewell

16. How old is Jem when the novel begins?

a. 12

b. 9

c. 10

d. 5

17. What do the children learn about Atticus that surprises them?

a. He swims faster than anyone

b. He plays the violin

c. He sings

d. He shoots better than anyone in the county

18. Where are the presents Boo leaves for the children?

a. In the mailbox

b. On the porch

c. In a knothole

d. In their bedrooms

19. Who fixes Jem's pants?

a. Boo Radley

b. Miss Maudie

c. Atticus

d. Scout

20. What does Scout do wrong on Christmas Eve?

a. Opens her presents without permission

b. Dresses like a tomboy

c. beats up Jem

d. Curses

Quiz Answers: 1.c; 2.d; 3.a; 4.b; 5.d; 6.c; 7.b; 8.a; 9.d; 10.c; 11.b; 12.a; 13.a; 14.c; 15.d; 16.b; 17.d; 18.c; 19.a; 20.d.

Inscrivez-vous pour trouver des essais sur Beaumarchais >